Prisliste

prisliste_portrett

Portrett

Barn, konfirmant, ungdomsportrett? Overgangen fra barn til voksen er stor, vi gir dere tøffe bilder og et uforglemmelig minne fra denne viktige tiden. Vi kan hjelpe deg med alt fra innbydelser, album, takkekort, forstørrelser og rammer. Vi gjør alle typer oppdrag, og har erfaring med budoir- og gravidfoto. Vi hjelper deg med å komme fra idé til ferdig produkt.

Portrettfotografering ute på “location” kun 1590,-


prisliste_bryllup

Bryllup

Bryllupsbilder er de viktigste bildene som blir tatt i livet. Vi har en planleggingstime i forkant av den viktige dagen slik at vi lettere kan oppfylle deres ønsker. Vi fotograferer deg og din kjære for bare kr 4500,- prisen inkluderer både planlegging- og visningstime med flotte profesjonelle bilder fra den store dagen deres. Vi har mange flotte album i alle prisklasser, vi er en totalleverandør, og kan hjelpe dere med alt fra designede album til takkekort, og forstørrelser.

Brudefotografering fra kun kr 4900,- 


prisliste_familie

Familie

Familiebilder er til glede for generasjoner og utrolig verdifulle. Så gøy å se tilbake på. Hva vi gjorde, hvordan vi så ut og hvordan barna har forandret seg. Det er en god investering og en fantastisk gave til familie og venner. Klassisk, tøft eller begge deler? Ta en prat med oss for et flott minne, og en fin opplevelse.

Vi har familiefotografering ute for kun kr 1990,-


prisliste_reklame

Reklame

Vi er så heldige å holder til i flotte, topp moderne lokaler med romslig studio til alle typer oppdrag. Utstyret vårt blir oppdatert ofte for å sikre høyest mulig kvalitet på bildene vi produserer. Vi gjør selvfølgelig alle typer oppdrag, og har erfaring med alt fra gruppe- og reklamefoto til passfoto, har høy kompetanse i etterbehandling, retusjering og print, og kan hjelpe deg med å komme fra idé til ferdig produkt. Kontakt oss gjerne for råd og priser.

Reklamejobber for 990,- pr.time + mva


Bryllup

Barnehage- og skolefoto

Vi fotograferer flere tusen barn på sørlandet hvert år. Mange års erfaring av barn i skole og barnehage gjør at vi vet å sette barnet i fokus. Vi leverer profesjonelle bilder til lav pris, med rask leveringstid. Det er ingen kjøpeplikt og foresatte beholder bildene de selv ønsker. Vår målsetning er gode bilder, høy kvalitet og fornøyde kunder! Prøv oss da vel!

Priseksempel: 20×25 cm, kun 140,- pr. stk